Contact

De praktijk is dagelijks telefonisch bereikbaar tussen 8:00 en 18:00 uur.
Indien niet direct opgenomen wordt, kunt u de voicemail inspreken en dan bel ik u zo snel mogelijk terug.

Mocht u mij niet direct treffen en er is sprake van spoed, neemt u dan binnen kantoortijden contact op met uw huisarts en buiten kantoortijden met de huisartsenpost.

Oude Singel 9a, 3421ED Oudewater
06-23721075

De praktijk is geopend op maandag, woensdag en vrijdag.

Bij aanmelding wordt er direct een afspraak met u gepland voor een intakegesprek. Voor een intakegesprek en voor behandeling bij Psychologiepraktijk Femke van Luxemburg gelden de volgende wachttijden:

  • Aanmeldingswachttijd (het aantal weken tussen het maken van een eerste afspraak en het moment dat die afspraak plaatsvindt): 12 weken
  • Behandelingswachttijd (het aantal weken tussen de intake en de start van de behandeling): 2 weken

Bovenstaande wachttijden gelden per: 5-9-2022

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u contact opnemen met mij voor advies, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

De informatie op deze site is zorgvuldig samengesteld. Uhttps://www.psycholoogoudewater.nl/wp-content/uploads/privacystatement-psychologiepraktijk-femke-van-luxemburg.pdf kunt evenwel geen rechten ontlenen aan eventuele fouten of tussentijdse veranderingen. Gebruikte afbeelding op de website  door Lars van de Goor. Privacystatement.

Wilt u meer weten over de vergoeding van de zorg?